Δωρέαν Σεμινάριο Διαχείρισης Άγχους

Μία ακόμη όμορφη δράση της “Εκφραστικής Καλλιτεχνικής Αναζήτησης” ολοκληρώθηκε επιτυχώς κι ένας νέος δρόμος εσωτερικής αναζήτησης χαράχθηκε μόλις... Οι συμμετέχοντες διδάχτηκαν τεχνικές αναπνοής και χαλάρωσης, αλλά και ασκήσεις γιόγκα. Εξαρχής δημιουργήθηκε μια αίσθηση ευεξίας και εσωτερικής γαλήνης. Η ανταλλαγή ιδεών και εμπειριών δημιούργησαν μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, την οποία θα θυμόμαστε για πολύ καιρό. Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες για τη εμπειρία που μοιραστήκαμε.

Ευχαριστούμε θερμά τους συνδιοργανωτές αυτής της υπέροχης δράσης, η οποία πραγμοτοποιήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας.

Η συμβολή του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Δήμου Μουζακίου, του Συλλόγου Αργιθεατών Μουζακίου, του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Γελάνθης “Ο Άγιος Γεώργιος” και, τέλος, του Itamos Mouzaki – Non Profit Development Organisation of Mouzaki ήταν πραγματικά καθοριστική.

Δίχως τη δική σας εμπιστοσύνη και υποστήριξη η δράση αυτή δε θα είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Μουζακίου για τη παραχώρηση της όμορφης αίθουσας του Κινηματοθεάτρου.